Novice in dogodki


Svečana podelitev Prima ideje 2013; prejela naša sodelavka Tadeja Kunšič


11. jun. 2014

PETROL; Odprti za vse, ki se prilagajajo in iščejo nove izzive

Prejšnji četrtek, 5. junija 2014, se je v konferenčni dvorani Hotela Austria v Ljubljani odvila svečana podelitev Petrolovih nagrad Prima ideja 2013. Poleg prve, druge in tretje Prima nagrade leta podelili tudi nagrado za največ Prima idej, posebno priznanje za najučinkovitejše podajanje strokovnih mnenj k predlogom izboljšav ter Naj Prima idejo v podjetju Energetika in Naj idejo v podjetju Eltec Petrol.

Na svečani podelitvi nagrad, ki jo je povezovala mag. Alenka Ott Šaponia, vodja projekta Prima ideje iz oddelka Tehnični razvoj, kakovost in varnost, so avtorji zmagovalnih idej svoje predloge uvodoma predstavili upravi Petrola. Sledila je podelitev nagrad, ki jih je ob boku predsednice Odbora za izboljšave in inovacije dr. Marte Jerman Svoljšak, direktorice Tehničnega razvoja, kakovosti in varnosti, z zadovoljstvom podelil predsednik uprave Petrola mag. Tomaž Berločnik.

Naj Prima ideja leta 2013
v podjetju Eltec Petrol d.o.o. je prejela Tadeja Kunšič, koordinatorka projektne pisarne v podjetju Eltec Petrol, za idejo dopolnitve poslovnega informacijskega sistema na področju finančnega spremljanja projektov.
 


Oglejte si arhiv
Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na vaš računalnik. Naša spletna stran uporablja piškotke nujne za delovanje strani in s katerimi si pomagamo pri izboljševanje vaše uporabniške izkušnje.
Ne strinjam se