Novice in dogodki


Pripojitev matični družbi Petrol d.d.


4. maj 2015

V avgustu 2011 je v lastniško strukturo tedanjega podjetja El-tec Mulej d.o.o. vstopila družba Petrol d.d. Sodelovanje z matičnim podjetjem se je izkazalo kot izjemno uspešno in učinkovito, saj smo kot družba Eltec Petrol d.o.o. poleg tehničnega znanja in storitev na področju učinkovite rabe energije in vode lahko ponudili dodatno stabilnost v poslovanju ter povečano finančno moč pri načrtovanju, gradnji in upravljanju posameznih projektov, večjih zaključenih energetskih območij ter komunalne infrastrukture mest.

 

Z namenom, da se še bolj posvetimo razvoju optimalnih tehnoloških rešitev in naprednih poslovnih modelov za naše kupce, se je z dnem 04.05.2015 družba Eltec Petrol d.o.o. pripojila v matično družbo Petrol d.d. in postala oddelek Energetske rešitve v diviziji Energetika in okolje. S tem dnem se je Eltec Petrol d.o.o. izbrisal iz sodnega registra.

 

Naše prihodnje delovanje, razen v spremembi imena, ostaja enako kot do sedaj. Vodstvo oddelka Energetske rešitve ostaja v isti zasedbi, z jasno vizijo trajnostnega razvoja, z visokimi standardi in cilji za prihodnost. Vsi zaposleni ostajajo na istih delovnih mestih in zadolžitvah. Oddelek Energetske rešitve ostaja na isti lokaciji, na naslovu Pot na Lisice 7, Bled. Če potrebujete kakršnekoli dodatne informacije v zvezi z bodočim poslovanjem, smo vam z veseljem na voljo.

 


Oglejte si arhiv
Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na vaš računalnik. Naša spletna stran uporablja piškotke nujne za delovanje strani in s katerimi si pomagamo pri izboljševanje vaše uporabniške izkušnje.
Ne strinjam se