Sistem daljinskega nadzora in upravljanja ELTEC SCADA


V okviru rešitve za celovito upravljanje sistemov daljinske energetike vam v podjetju Eltec Petrol nudimo sistem ELTEC SCADA. ELTEC SCADA vam omogoča daljinski nadzor in upravljanje vseh procesov znotraj vašega sistema daljinske energetike. Trenutno je na voljo že tretja generacija sistema ELTEC SCADA 3, s številnimi izboljšavami na komunikacijskem kot tudi uporabniškem delu.


Ključne prednosti uporabe sistema ELTEC SCADA so:
  • Alarmiranje: omogoča vam učinkovito ukrepanje, še preden uporabniki občutijo motnjo, saj nas sistem ažurno opozarja na morebitne napake in težave v sistemu.
  • Arhiviranje podatkov: sistem periodično arhivira poljubne parametre obratovanja sistema. Ti so vizualno lahko prikazani na več načinov in nam omogočajo pregled poljubnega obdobja delovanja sistema daljinskega ogrevanja. Posledično nam sistem olajša komunikacijo z odjemalci, zniža se število reklamacij in pritožb odjemalcev, arhivi pa nam nudijo odlično osnovo za analizo delovanja sistemov in doseganje prihrankov (povezava s sistemom TERMIS).
  • On-line izvajanje ukrepov: sistem omogoča on-line izvajanje ukrepov za vsa nadzorovana odjemna mesta in proizvodne vire iz enega nadzornega centra.
  • Avtomatsko popisovanje števcev: zaradi daljinskega odčitavanja parametrov mesečni obhodi popisovalcev števcev po odjemnih mestih niso več potrebni, saj števce sistem popiše samodejno na izbrani dan in uro.
  • Odprtost: sodobno komunikacijsko jedro ELTEC DataCore vam omogoča popolno odprtost in neodvisnost pri povezovanju z različnimi tehnologijami tako na spodnjem nivoju (povezava s procesom), kot tudi na zgornjem nivoju (povezava z nadrejenimi sistemi celovitega upravljanja in ostalimi poslovnimi sistemi distributerjev toplote).

Za več informacij in tehničnih značilnosti Vas vabimo k ogledu prospekta.


Reference


Uspešni smo pri zagotavljanju celovitih rešitev, ki zadovoljujejo posebne potrebe naročnikov. Oglejte si stran z referencami.


Kontakt za dodatne informacije


Če imate kakršnakoli vprašanja stopite v stik z nami.
Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na vaš računalnik. Naša spletna stran uporablja piškotke nujne za delovanje strani in s katerimi si pomagamo pri izboljševanje vaše uporabniške izkušnje.
Ne strinjam se