Sistemi regulacije procesov ELTEC TP-06, ELTEC TP-07, ELTEC TP-08 in ELTEC TP-09 PLC


Elektronski regulatorji za krmiljenje procesov daljinske energetike, vodovodnih sistemov, učinkovite razsvetljave in avtomatizacije objektov

Regulatorji ELTEC so rezultat lastnih izkušenj in izkušenj uporabnikov, na področju daljinske energetike, vodovodnih sistemov, sistemov učinkovite razsvetljave in energetskega upravljanje objektov. S številnimi funkcijami vam omogočajo upravljanje procesov s poudarkom na enostavnem in učinkovitem upravljanju, učinkoviti rabi energije, ter enostavni integraciji v različne sisteme daljinskega nadzora in upravljanja (CNS). Regulatorji ELTEC so pomemben člen celovitih rešitev, ki vam jih ponujamo na vseh štirih poslovnih stebrih podjetja.


Na voljo so vam 4 osnovne različice regulatorjev:
  • ELTEC TP-06 je pred-programiran regulator za vodenje manjših toplotnih postaj v sistemih daljinske energetike, z možnostjo krmiljenja 21/2 ogrevalnih in STV krogov.
  • ELTEC TP-07 je pred-programiran regulator za vodenje večjih toplotnih postaj v sistemih daljinske energetike, z možnostjo krmiljenja 41/2 ogrevalnih in STV krogov.
  • ELTEC TP-08 je pred-programiran regulator za vodenje večjih toplotnih postaj v sistemih daljinske energetike, z možnostjo krmiljenja 41/2 ogrevalnih in STV krogov.
  • ELTEC TP-09 PLC je programirljiv modularni krmilnik, prilagodljiv različnim procesom in ima možnost širitve z dodatnimi vhodno / izhodnimi, ter komunikacijskimi moduli. ELTEC TP-09 PLC lahko uporabite za krmiljenje različnih procesov, kot so ne-tipske toplotne postaje in proizvodni viri v daljinski energetiki, različni objekti vodovodnih sistemov, razsvetljava industrijskih in športnih objektov, itd.

Tehnične karakteristike
Za več informacij in tehničnih značilnosti Vas vabimo k ogledu prospekta.

Reference


Uspešni smo pri zagotavljanju celovitih rešitev, ki zadovoljujejo posebne potrebe naročnikov. Oglejte si stran z referencami.


Kontakt za dodatne informacije

  

Če imate kakršnakoli vprašanja stopite v stik z nami.
Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na vaš računalnik. Naša spletna stran uporablja piškotke nujne za delovanje strani in s katerimi si pomagamo pri izboljševanje vaše uporabniške izkušnje.
Ne strinjam se