Energetsko knjigovodstvo (EK)


Za vas smo razvili spletno aplikacijo ELTEC Energy Watch, ki vam omogoča vodenja energetskega knjigovodstva. Energetsko knjigovodstvo je postopek spremljanja rabe in stroškov energije in vode na mesečnem nivoju na podlagi prejetih računov in popisa števčnih stanj. Postopek vam s pomočjo analiz omogoča določitev energetskega stanja objekta in spremljanje učinkov izvedenih ukrepov za učinkovito rabo energije.


Slika 1: Primer energetskega knjigovodstva objektov Univerze v Mariboru.

Sistem energetskega knjigovodstva ELTEC Energy Watch vsebuje pripravljene analitične preglede na podlagi katerih se boste lažje odločali o nadaljnih ukrepih vezanih na energetsko učinkovitost vaših objektov, hkrati pa lahko spremljate učinke že izvedenih ukrepov. Sistem omogoča ročen ali avtomatiziran vnos podatkov o stroških in rabi energije.

Aplikacija ni vezana na strojno opremo, do nje lahko dostopate s kateregakoli osebnega ali prenosnega računalnika in mobilnika ali tablične naprave, ki omogoča spletno brskanje s podporo Silverlight™ in ima dostop do svetovnega spleta.


Kontakt za dodatne informacije

  

Če imate kakršnakoli vprašanja stopite v stik z nami.
Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na vaš računalnik. Naša spletna stran uporablja piškotke nujne za delovanje strani in s katerimi si pomagamo pri izboljševanje vaše uporabniške izkušnje.
Ne strinjam se