Sistem celovitega upravljanja ELTEC Energy Watch


Sistem celovitega upravljanja ELTEC Energy Watch vam omogoča učinkovito upravljanje sistemov daljinske energetike, vodovodnih sistemov, sistemov učinkovite razsvetljave in energetsko upravljanje objektov. Omogoča sistematičen pristop k najbolj perečem vprašanju današnje dobe. To je energetska učinkovitost obratovanja sistemov oz. zmanjševanje izgub v distribuciji pitne vode, ob upoštevanju kakovosti obratovanja oz. kakovosti dobave pitne vode.


Najvišjo možno učinkovitost upravljanja vam sistem ELTEC Energy Watch omogoča s povezovanjem vseh ključnih dejavnikov iz vidika optimalnega delovanja procesov, ter gospodarnosti delovanja sistemov kot celote. Ker z vami komunicira grafično in s pomočjo ključnih procesnih indikatorjev, je proces upravljanja navkljub svoji zapleteni naravi uporabniško prijazen in vam omogoča pravočasno ukrepanje ob ugotovljenih odstopanjih kazalcev gospodarnosti oz. nepravilnostih v obratovanju.

Značilnosti


Sistem ELTEC Energy Watch obsega sklop orodij, s katerimi vam je omogočena najvišja tehnična učinkovitost procesa upravljanja in s tem zadovoljstvo uporabnikov, hkrati pa tudi najvišja stroškovna učinkovitost in s tem zadovoljstvo naročnika.
ELTEC EnergyWatch Alarming
  • Sistem za upravljanje s procesnimi in energetskimi alarmi
ELTEC EnergyWatch Portal
  • Energetsko knjigovodstvo, pregled SCADA objektov preko spleta, statične energetske analize - povezava do portala
ELTEC EnergyWatch Analysis
  • Napredne energetske analize v realnem času

Za več informacij in značilnosti Vas vabimo k ogledu prospekta.


Kontakt za dodatne informacije

  

Če imate kakršnakoli vprašanja stopite v stik z nami.
Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na vaš računalnik. Naša spletna stran uporablja piškotke nujne za delovanje strani in s katerimi si pomagamo pri izboljševanje vaše uporabniške izkušnje.
Ne strinjam se