Sistemi krmiljenja procesov ELTEC TP-09 PLC


Elektronski regulatorji za krmiljenje procesov daljinske energetike, vodovodnih sistemov, učinkovite razsvetljave in avtomatizacije objektov

Regulatorji ELTEC so rezultat lastnih izkušenj in izkušenj uporabnikov, na področju daljinske energetike, vodovodnih sistemov, sistemov učinkovite razsvetljave in energetsko upravljanje objektov. S številnimi funkcijami vam omogočajo upravljanje procesov s poudarkom na enostavnem in učinkovitem upravljanju, učinkoviti rabi energije, ter enostavni integraciji v različne sisteme daljinskega nadzora in upravljanja (CNS). Regulatorji ELTEC so pomemben člen celovitih rešitev, ki vam jih ponujamo na vseh štirih poslovnih stebrih podjetja.

Slika: ELTEC TP-09 PLC

ELTEC TP-09 PLC je programirljiv modularni krmilnik, prilagodljiv različnim procesom in ima možnost širitve z dodatnimi vhodno / izhodnimi, ter komunikacijskimi moduli. ELTEC TP-09 PLC lahko uporabite za krmiljenje različnih procesov, kot so ne-tipske toplotne postaje in proizvodni viri v daljinski energetiki, različni objekti vodovodnih sistemov, razsvetljava industrijskih in športnih objektov, itd.
Na voljo vam je širok nabor razširitvenih vhodno/izhodnih in komunikacijskih modulov, s katerih lahko regulator ELTEC TP-09 PLC popolnoma prilagodite vašim željam in potrebam, bodisi za krmiljenje procesov, bodisi zgolj za uporabo kot komunikacijski prehod med različnimi sistemi.

Tehnične karakteristikeZa več informacij in tehničnih značilnosti Vas vabimo k ogledu prospekta.


Kontakt za dodatne informacije

  

Če imate kakršnakoli vprašanja stopite v stik z nami.
Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na vaš računalnik. Naša spletna stran uporablja piškotke nujne za delovanje strani in s katerimi si pomagamo pri izboljševanje vaše uporabniške izkušnje.
Ne strinjam se