Vizija in poslanstvo


V podjetju čutimo odgovornost do okolja, kupcev in ostalih poslovnih partnerjev, lastnikov ter zaposlenih. Slednje se kot rdeča nit odraža v našem poslanstvu in viziji, sloganu »Energija zelene prihodnosti«, ter v naših vrednotah.

Naše poslanstvo

S svojim delovanjem prispevamo k učinkoviti rabi energije in vode ter zmanjševanju okoljskih obremenitev.

Naša vizija

Na območju centralne in JV Evrope postati vodilni ponudnik celovitih rešitev na:
  • daljinskih energetskih sistemih,
  • vodovodnih sistemih,
  • učinkoviti razsvetljavi in
  • energetskem upravljanju objektov.

Usmerjeni v prihodnost nenehno izboljšujemo obstoječe sisteme, razvijamo visoko kakovostne proizvode in storitve za trajnostni razvoj okolja, združujemo dosežke znanosti ter potrebe kupcev v medsebojno zadovoljstvo in vzajemne koristi. Sodelujemo pri dvigovanju zavesti in izobraževanju mladih v odgovornem ravnanju in odnosu do narave in okolja.

Področje delovanja

Naše storitve vam nudimo na območju centralne in JV Evrope, oz. natančneje v Sloveniji, Avstriji, severni Italiji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini, Srbiji, Kosovu, Črni Gori in Makedoniji.

Slika: Področje delovanja
Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na vaš računalnik. Naša spletna stran uporablja piškotke nujne za delovanje strani in s katerimi si pomagamo pri izboljševanje vaše uporabniške izkušnje.
Ne strinjam se