Podpora


Na Bledu je organizirana enota, katera na celotnem področju delovanja podjetja Petrol skrbi za obstoječe kupce in projekte, kateri so bili pri njih izvedeni. Enota izvaja stalni nadzor nad rabo energije in delovanjem vseh izvedenih projektov, na vseh štirih poslovnih stebrih. Za optimalno delovanje je prisotna tesna povezanost z servisno službo.

Enota za podporo je uporabnikom naših storitev vedno na voljo in vam bo zagotovila profesionalno in hitro podporo pri vseh relevantnih vprašanjih. V ospredju njenega delovanja je načelo osebne podpore in oskrbe: za vsako od naših strank poskrbimo na individualni ravni, kar ustvarja bolj osebno atmosfero in zagotavlja hitro obdelavo problematike.


Kontakt za dodatne informacije

  

Kontakte za direkten stik najdete tukaj. Če imate kakršnakoli splošna vprašanja pa prosimo, da stopite v stik z nami preko spletnega obrazca.
Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na vaš računalnik. Naša spletna stran uporablja piškotke nujne za delovanje strani in s katerimi si pomagamo pri izboljševanje vaše uporabniške izkušnje.
Ne strinjam se