Upravljanje


V podjetju deluje ekipa strokovno usposobljenih ljudi, ki nadzoruje in upravlja s raznovrstnimi sistemi in napravami na področju sistemov daljinske energetike, vodovodnih sistemov, učinkovite razsvetljave ter energetskega upravljanja objektov. V centru za upravljanje imamo vzpostavljen delovni proces kot tudi sistem, katerega namen je povečanje učinkovitosti vaših naprav in s tem povečanje vašega zadovoljstva .

Z izkušnjami pridobljenimi v preteklih letih delovanja vam ponujamo storitev upravljanja z vašimi sistemi in napravami, prilagojeno dejavnosti katero opravljate in upoštevajoč vaše želje. Ekipa strokovnjakov vam bo vedno na voljo z namenom odprave napak in povečanja učinkovitosti vašega sistema.

Kontakt za dodatne informacije

  

Kontakte za direkten stik najdete tukaj. Če imate kakršnakoli splošna vprašanja pa prosimo, da stopite v stik z nami preko spletnega obrazca.
Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na vaš računalnik. Naša spletna stran uporablja piškotke nujne za delovanje strani in s katerimi si pomagamo pri izboljševanje vaše uporabniške izkušnje.
Ne strinjam se