Sistem daljinskega nadzora in upravljanja


V okviru rešitve za celovito upravljanje sistemov učinkovite razsvetljave vam v podjetju Eltec Petrol nudimo izvedbo sistemov daljinskega nadzora in upravljanja (SCADA) vašega sistema razsvetljave. Na osnovi bogatih izkušenj in številnih referenc Vam nudimo implementacijo novih, kot tudi nadgradnjo oz. posodobitev obstoječih sistemov, z uporabo svetovno priznanih SCADA sistemov, kot so Progea Movicon, GE i.Fix, Siemens WinCC, itd.

 
Sliki: Daljinski nadzor in upravljanje sistema razsvetljave v proizvodnji podjetja Acroni na Jesenicah

Sistemi daljinskega nadzora in upravljanja Vam omogočajo nadzor in vodenje tehnoloških procesov na daljavo, kot tudi vpogled v delovanje celotnega sistema (meritve in signalizacija v realnem času). Izvedba sistema daljinskega nadzora in upravljanja Vam prinaša sledeče ključne prednosti::
  • Alarmiranje: omogoča vam učinkovito ukrepanje, še preden uporabniki občutijo motnjo, saj nas sistem ažurno opozarja na morebitne napake in težave v sistemu.
  • Arhiviranje podatkov: sistem periodično arhivira poljubne parametre obratovanja sistema. Ti so vizualno lahko prikazani na več načinov in nam omogočajo pregled poljubnega obdobja delovanja razsvetljave. 
  • On-line izvajanje ukrepov: sistem omogoča on-line izvajanje ukrepov za vsa nadzorovana oprižigališča iz enega nadzornega centra.
  • Avtomatsko popisovanje rabe energije

Kontakt za dodatne informacije

  

Če imate kakršnakoli vprašanja stopite v stik z nami.
Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na vaš računalnik. Naša spletna stran uporablja piškotke nujne za delovanje strani in s katerimi si pomagamo pri izboljševanje vaše uporabniške izkušnje.
Ne strinjam se