Sistem odčitavanja rabe vode pri končnih uporabnikih


V okviru rešitve za celovito upravljanje vodovodnih sistemov Vam v podjetju Eltec Petrol nudimo izvedbo sistemov odčitavanja rabe vode pri končnih odjemalcih. Sistem odčitavanja rabe vode pri končnih odjemalcih Vam omogoča dnevno analiza rabe vode industrijskih, poslovnih kot tudi gospodinjskih odjemalcev. hkrati pa vam niža stroške obračuna saj terensko popisovanje ni več potrebno.

Slika: Vmesnik EDL100
 
Odčitavanje rabe vode se izvaja z uporabo GPRS/SMS vmesnika EDL100 našega partnerja ELTRATEC in sistemom ELTEC EnergyWatch. Vsakemu objektu imate možnost določati pogostost odčitavanja. Vmesnik na strani odjemalca lahko podatke o rabi na poljubnem intervalu shranjuje v svoj interni pomnilnik in jih posreduje v nadzorni center le dnevno, tedensko ali mesečno.

Pri tem Vas sistem, ki ga ponujamo v našem podjetju z ničemer ne omejuje na le določenega proizvajalca vodomerov, saj se zajem meritev izvaja z uporabo impulznega signala. Vmesnik za zajem meritev omogoča izvedbo tako baterijskega (življenjska doba >5 let), kot tudi omrežnega napajanja. Na strani nadzornega centra Vam omogočamo pregled in analizo rabe vode z uporabo orodja ELTEC EnergyWatch.


Kontakt za dodatne informacije

  

Če imate kakršnakoli vprašanja stopite v stik z nami.
Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na vaš računalnik. Naša spletna stran uporablja piškotke nujne za delovanje strani in s katerimi si pomagamo pri izboljševanje vaše uporabniške izkušnje.
Ne strinjam se